Recensies

5 reacties

 • Frank Buurman schreef:

  Roy en zijn mannen hebben goed werk geleverd aan de dakgoot en de windveer van onze woningen in de Leidse Professorenwijk
  (De Sitterlaan). Door omstandigheden duurde het even voordat het karwei kon worden uitgevoerd, maar onlangs kon na het vervangen van weggerot hout het werk definitief worden afgerond. Het oogt als een kleine restauratie van de 80 jaar oude woningen en de prijs was scherp. In geval van nood (lekkage) staat Roy snel voor de deur, is onze ervaring verder en dat valt bij de concurrentie nog wel eens tegen. Daarom kunnen wij RA Daktechniek van harte aanbevelen.

 • Eveline van den Heuvel schreef:

  ik ben zeer onder de indruk van de professionaliteit en klantvriendelijkheid van Radaktechniek! Wij belde afgelopen week met een daklekage en ondanks het feit dat een aantal medewerkers met vakantie waren werden de agenda’s direct erbij gepakt om ons in die zelfde week nog te helpen. Na een scherpe offerte en zeer behulpzaam contact stonden ze die zelfde vrijdagochtend al voor de deur en is alles in 1 dag opgeknapt. Ik wil daktechniek nogmaals bedanken en zou ze bij iedereen die van goede, vriendelijke en snelle service houd direct aanbevelen!

  MvG,

  Eveline

 • Lilian schreef:

  Super bedankt voor de snelle reparatie van onze losliggende dakbedekking. We zijn zeer onder de indruk van de snelle service (binnen een uur) en klantvriendelijkheid. Weer en wind werden getrotseerd om het dak zo vast mogelijk te leggen.

 • Wieger en Judith schreef:

  Al meerdere keren tot tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van R.A. daktechniek. Goede kwaliteit en prima service.

 • Remco schreef:

  Goede service! Na telefonisch contact was er direct actie en de dakpan werd vervangen! Fijn dat er snel gehandleld wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *