Dakdekker in Leiden en omstreken


Contact opnemen

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker in Leiden en omstreken? Kies dan voor R.A. Daktechniek: een professional die zijn vak goed verstaat. In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan, waardoor wij u goed van dienst kunnen zijn. Kiest u voor R.A. Daktechniek? Dan kiest u voor de allerbeste dakdekkers die voor u aan de slag gaan met de dakbedekking, dakgoot, afvoer of dakkapel van uw woning. U en uw woning verdienen immers de beste kwaliteit en service.

Uw gerenommeerde en professionele dakspecialist uit Oegstgeest, met meer dan 20 jaar ervaring

Schakel direct onze hulp in of vraag een vrijblijvende offerte aan. Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. We staan u graag te woord.

Dakdekker in Leiden | diensten van hoge kwaliteit

Als u kiest voor een dakdekker in Leiden van R.A. Daktechniek, kiest u voor kwaliteit. Onze professionals hebben allen jarenlange ervaring en staan bekend om hun nette en zorgvuldige manier van werken. Zij hebben oog voor ‘schoon werken’. Dit houdt in dat de dakdekker de overlast en rommel tot een minimum probeert te beperken. Dat is voor u als klant wel zo prettig! Daarnaast bieden wij bij R.A. Daktechniek u:

  • Razendsnelle service;
  • Geen voorrijkosten bij reparatie;
  • Altijd de beste prijs;
  • Vrijblijvende offerte;
  • Standaard 10 jaar garantie;
  • Enkel materialen met een KOMO keurmerk.

Verschillende daken en goten

Bij R.A. Daktechniek, dakdekker in Leiden, kunt u kiezen voor diverse soorten daken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor daken van EPDM materiaal; een dakbedekking die bestaat uit een groep synthetische rubbers met een verwachte levensduur van maar liefst 40 jaar (in Europees klimaat.

Wilt u liever iets anders? Dan kunt u ook kiezen voor de zogenaamde gemodificeerde bitumen als dakbedekking. Gemodificeerd bitumen materiaal heeft namelijk unieke eigenschappen zoals: duurzame waterdichtheid, een uitstekende hechting en een eenvoudige verwerking.

Voor elk soort daktechniek zoals voor nieuwbouw en renovatie en ook reparatie en onderhoud zijn wij uw professionele partner.

Altijd de beste prijs

Bij R.A. Daktechniek geniet u ten alle van kwalitatieve dienstverlening voor de beste prijs. Zo rekenen wij geen voorrijkosten. Hoe hoog de kosten voor u zijn, is afhankelijk van de werkzaamheden die wij verrichten. Om verrassingen achter te voorkomen stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op. Zodoende weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Participant bij stichting Dakmeester sinds 2017

Sinds 2017 is R.A. Daktechniek participant bij de stichting Dakmeester. Daardoor mogen we ons als dakdekker in Leiden met recht Dakmeester noemen. Iets waar we bijzonder trots op zijn. Ook zijn we in bezit van de KOMO certificaten KOMO-procescertificaat BRL 1513 Dakdekken Hellende daken en PBL 0179 Betonpannen.

Professionaliteit, deskundigheid en 15 jaar garantie

Als dakmeester staan we garant voor professionaliteit en deskundigheid. Wij zullen u altijd het juiste advies geven, goede service bieden en met gepaste oplossingen komen. Om u daarvan te verzekeren bieden we een revolutionair kwaliteits- en garantieconcept aan dat Daksysteemgarantie PLUS (DSG PLUS) genoemd wordt.

We bieden u als dakdekker in Leiden 15 jaar garantie aan op onze diensten als Dakmeester. Zo bent u naast fabrieksgarantie op de gebruikte materialen ook zeker van garantie op de wijze waarop het hellende dak is gemaakt.

Wij werken voornamelijk voor particulieren. Maar ook gemeentes, woningbouwcorporaties, makelaars, aannemers en ontwikkelaars schakelen ons in

Schakel de deskundige dakdekker in Leiden in

Zoekt u een dakdekker en heeft u interesse in één van de diensten van deze dakdekker in Leiden? Schakel dan direct onze hulp in. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Wacht niet te lang, om erger te voorkomen. Bekijk vandaag nog de website voor een overzicht aan alle mogelijkheden voor dakbedekking. We helpen u graag uit de brand.

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen voor één of meerdere van onze diensten? Neem dan contact op via onderstaande buttons. Heeft u een spoedvraag? Dan kunt u altijd bellen naar: 06-34387822. R.A. Daktechniek staat voor u klaar!

Wij zijn verder ook werkzaam in onder meer Kaageiland, Den Haag, Noordwijk, Zoetermeer, Leiderdorp, Lisse, Voorschoten, Scheveningen, Sassenheim en Rijnsburg.

Contact opnemen     Offerte aanvragen

Dakdekker ZoetermeerDakdekker ZoetermeerDakdekker Zoetermeer