Dakdekker Leiden


Contact opnemen

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker in Leiden en omstreken? Kies dan voor R.A. Daktechniek: een professional die zijn vak goed verstaat. In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan op het gebied van dakbedekking in Leiden waardoor wij u goed van dienst kunnen zijn. Kiest u voor R.A. Daktechniek? Dan kiest u voor de allerbeste dakdekkers in Leiden die voor u aan de slag gaan met de dakbedekking, dakgoot, afvoer of dakkapel van uw woning. U en uw woning verdienen immers de beste kwaliteit en service.Sinds 2017 is R.A. Daktechniek participant bij de stichting Dakmeester. Daardoor mogen we ons met rechte Dakmeester noemen, iets waar we bijzonder trots op zijn. Ook zijn we in bezit van de KOMO certificaten KOMO-procescertificaat BRL 1513 Dakdekken Hellende daken en PBL 0179 Betonpannen. Als dakmeester staan we garant voor professionaliteit en deskundigheid. Wij zullen u altijd het juiste advies geven, goede service bieden en met gepaste oplossingen komen. Om u daarvan te verzekeren bieden we een revolutionair kwaliteits- en garantieconcept aan dat Daksysteemgarantie PLUS (DSG PLUS) genoemd wordt. We bieden u 15 jaar garantie aan op onze diensten als Dakmeester. Zo bent u naast fabrieksgarantie op de gebruikte materialen ook zeker van garantie op de wijze waarop het hellende dak is gemaakt.

Vakkundige dakdekkers in Leiden

Als u kiest voor een dakdekker van R.A. Daktechniek, kiest u voor kwaliteit. Onze professionals hebben allen jarenlange ervaring en staan bekend om hun nette en zorgvuldige manier van werken. Zij hebben oog voor ‘schoon werken’, wat betekent dat onze dakdekkers in Leiden de overlast en rommel tot een minimum proberen te beperken. Dat is voor u als klant wel zo prettig! Daarnaast bieden wij bij R.A. Daktechniek u:

  • Razendsnelle service;
  • Geen voorrijkosten bij reparatie;
  • Altijd de beste prijs;
  • Vrijblijvende offerte;
  • Standaard tien jaar garantie;
  • Enkel materialen met een KOMO keurmerk.

Dakbedekking: daken en goten

Bij R.A. Daktechniek, dakdekker in Leiden, kunt u kiezen voor diverse soorten daken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor daken van EPDM materiaal; een dakbedekking die bestaat uit een groep synthetische rubbers met een verwachte levensduur van maar liefst 40 jaar (in Europees klimaat)! Wilt u liever iets anders? Dan kunt u ook kiezen voor de zogenaamde gemodificeerde bitumen als dakbedekking. Gemodificeerd bitumen materiaal heeft namelijk unieke eigenschappen zoals: duurzame waterdichtheid, een uitstekende hechting en een eenvoudige verwerking.

Neem contact op

Heeft u interesse gekregen in één van de diensten van R.A. Daktechniek? Bekijk vandaag nog de website voor een overzicht aan alle mogelijkheden voor dakbedekking in Leiden. Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen voor een dakdekker in Leiden? Neem dan contact op via onderstaande buttons. Heeft u een spoedvraag? Dan kunt u altijd bellen naar: 06-34387822. R.A. Daktechniek staat voor u klaar!

Wij zijn verder ook werkzaam in onder meer KaageilandDen HaagNoordwijk, Zoetermeer, Leiderdorp, Lisse, Voorschoten, Scheveningen, Sassenheim en Rijnsburg.

Contact opnemen     Offerte aanvragen

Dakdekker ZoetermeerDakdekker ZoetermeerDakdekker Zoetermeer