Dakdekker Noordwijk


Contact opnemen

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Bent u op zoek naar een dakdekker in Noordwijk om uw huis van een nieuwe laag dakpannen te voorzien? Een professional die zijn vak goed verstaat en in de loop der jaren veel ervaring heeft opgedaan op dit gebied en die u hierdoor uitstekend van dienst kan zijn? In dat geval bent u op zoek naar R.A. Daktechniek!R.A. Daktechniek is sinds kort lid van de stichting Dakmeester, waardoor we onszelf Dakmeester mogen noemen. Ook zijn we in bezit van de KOMO certificaten KOMO-procescertificaat BRL 1513 Dakdekken Hellende daken en PBL 0179 Betonpannen. Omdat we dit predicaat dragen bent u bij ons verzekerd van het hoogste kwaliteitsniveau. Wij staan garant voor deskundigheid, advies, goede service en perfecte oplossingen. Om u daarvan te verzekeren krijgt u van ons een revolutionair kwaliteits- en garantieconcept genaamd Daksysteemgarantie Plus aangeboden. Dat houdt voor u in dat u, naast de fabrieksgarantie op de materialen, ook maar liefst 15 jaar garantie op onze diensten krijgt. Zo willen wij u verzekeren van kwaliteit.

  Kiezen voor een dakdekker in Noordwijk

  Als u kiest voor RA Daktechniek, kiest u voor kwaliteit. De professionals van R.A. Daktechniek staan bekend om hun nette en zorgvuldige manier van werken, waar zij ook oog hebben voor ‘schoon werken’. Dit betekent dat deze vakmannen de overlast en rommel tot een minimum proberen te beperken, wat voor u als klant erg prettig is. Een mooi startpunt voor uw samenwerking met deze dakdekker in Noordwijk.

  Daken en goten – Dakdekker Noordwijk

  Als u kiest voor R.A. Daktechniek als uw dakdekker Noordwijk, kunt u ook kiezen voor daken van EPDM. Dit is een dakbedekking die bestaat uit een groep synthetische rubbers die een verwachte levensduur van liefst 40 jaar in het Europees klimaat hebben! Ook kunt u kiezen voor de zogenaamde gemodificeerde bitumen als dakbedekking. Dit betekent dat u kiest voor de unieke eigenschappen van dit materiaal: duurzame waterdichtheid, een verwerking en een uitstekende hechting.

  Contact opnemen voor dakbedekking in Den Haag

  Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden die R.A. Daktechniek u te bieden heeft op het gebied van dakdekken in Noordwijk? Neem dan nu gelijk contact op met R.A. daktechniek! Dit kan door het contactformulier in te vullen, waarna één van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op zal nemen. Of kijk even op onze website rond welke diensten wij allemaal aanbieden.

  Wij zijn verder ook werkzaam in onder meer KaageilandDen HaagLeidenZoetermeer, Leiderdorp, Lisse, Voorschoten, Scheveningen, Sassenheim en Rijnsburg.

  Contact opnemen     Offerte aanvragen

  Dakdekker ZoetermeerDakdekker ZoetermeerDakdekker Zoetermeer