Dakdekker Zoetermeer


Contact opnemen

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Zoekt u een dakdekker in Zoetermeer die uw huis op professionele wijze kan voorzien van een nieuwe laag dakpannen? Zoek dan niet verder en kies voor dakbedekking in Zoetermeer bij R.A. Daktechniek. Bij ons wordt u geholpen door ervaren dakdekkers die u voor een zeer goede prijs voorzien van een razendsnelle service, omdat u en uw woning nu eenmaal de beste service verdienen. Een mooi startpunt voor uw samenwerking met R.A. Daktechniek: dakdekkers in Zoetermeer.

R.A. Daktechniek kan u sinds kort een revolutionair kwaliteits- en garantieconcept genaamd Daksysteemgarantie PLUS aanbieden! Als dakbedekking bedrijf zijn we namelijk gecertificeerd, waardoor wij voor professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit staan. Wij mogen sinds 2017 het predicaat Dakmeester dragen en willen u laten zien dat wij de behaalde certificaten waard zijn. Daarom krijgt u van ons 15 jaar garantie op onze diensten. Zo willen we u zekerheid geven dat wij alle eventuele risico’s geïdentificeerd hebben en alle technieken op het gebied van daktechniek op deskundige wijze beheersen. U kunt dus naast de fabrieksgarantie op de materialen ook terugvallen op onze eigen garantie op de door ons verleende diensten.

Dakbedekking van kwaliteit

Bij R.A. Daktechniek bent u verzekerd van nieuwe dakbedekking van hoge kwaliteit. Niet alleen de dakpannen en andere materialen waarmee wij werken zijn van hoge kwaliteit, ook de kennis en kunde van onze dakdekkers in Zoetermeer zijn van hoge kwaliteit. Onze professionals staan bekend om hun nette en zorgvuldige manier van werken en hebben tijdens hun werkzaamheden ook oog voor ‘schoon werken’. Dit wil zeggen dat onze dakdekkers altijd zo goed mogelijk proberen om de overlast en rommel tot een minimum te beperken, zodat u zo min mogelijk merkt van de werkzaamheden in uw huis.

Soorten dakbedekking bij R.A. Daktechniek

Wanneer u kiest voor R.A. Daktechniek voor dakbedekking in Zoetermeer dan kunt u zelf kiezen wat voor dakbedekking u wilt, zoals:

  • daken van EPDM: een dakbedekking die bestaat uit een groep synthetische rubbers met een levensduur van wel 40 jaar of
  • daken van gemodificeerde bitumen: dat u kiest voor de unieke eigenschappen van dit materiaal, namelijk duurzame waterdichtheid, een uitstekende hechting en een eenvoudige verwerking.

U krijgt bij ons standaard tien jaar garantie op alle dakbedekking én onze materialen zijn allen voorzien van een KOMO Keurmerk.

Neem contact op met R.A. Dakdekker Zoetermeer

Is uw dak aan vervanging toe of heeft u een nieuw huis en zoekt u een nog een professionele dakdekker in Zoetermeer en omstreken? Bekijk vandaag nog onze website voor een overzicht aan alle mogelijkheden bij R.A. Daktechniek. Heeft u interesse? Neem dan via onderstaande buttons vrijblijvend contact op met R.A. Daktechniek, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor spoedaanvragen kunt u direct bellen naar: 06-34387822. Wij zijn u graag van dienst!

Wij zijn verder ook werkzaam in onder meer KaageilandDen HaagLeiden, NoordwijkLeiderdorp, Lisse, Voorschoten, Scheveningen, Sassenheim en Rijnsburg.

Contact opnemen     Offerte aanvragen

Dakdekker ZoetermeerDakdekker ZoetermeerDakdekker Zoetermeer