Goede dakdekker in Den Haag

 


Contact opnemen

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Voor een dakdekker in Den Haag bent u van harte welkom bij de specialisten van dakdekkersbedrijf R.A. Daktechniek uit Oegstgeest. Uw woning is natuurlijk erg waardevol voor u. Daarom is het belangrijk dat enkel de allerbeste dakdekkers voor u aan de slag gaan met de dakgoot, afvoer, dakpannen, dakkapel of dakbedekking van uw woning in Den Haag.

“Ieder dak is uniek, ook dat van u. Daarom adviseren en realiseren wij altijd een 100% maatwerkoplossing voor uw dak.”

Aarzel niet en kies voor ons dakdekkersbedrijf in Den Haag! Wij beschikken over professionele en ervaren dakdekkers.

Schakel direct onze deskundige hulp in en ervaar de voordelen zelf van ons dakdekkersbedrijf in Den Haag. Heeft u een vraag over de kosten of bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Contact opnemen     Offerte aanvragen

Gespecialiseerde dakdekker in Den Haag

  • Razendsnelle service;
  • Geen voorrijkosten bij een dakreparatie in Den Haag;
  • Altijd de beste prijs;
  • Vrijblijvende offerte;
  • Standaard 10 jaar garantie op al onze dakwerken;
  • Nette en zorgvuldige werkwijze: schoon werken en geen overlast;
  • Enkel materialen met een KOMO-keurmerk;
  • Wij werken volgens het bouwbesluit BRL 1513 voor pannendak renovaties;
  • 15 jaar garantie op onze pannendak renovaties.

 

Van dakinspectie tot dakrenovatie in Den Haag

Bij ons van R.A. Daktechniek kunt u terecht voor een verscheidenheid aan dakdekkersdiensten. Hierbij kunt u denken aan bitumineuze dakbedekking, isolatie, EPDM, dakpannen en nog veel meer. Maar ook voor dakgootreiniging, dakrenovatie, dakreparatie en dakinspectie bij de aankoop van een woning in Den Haag moet u bij ons wezen. Wat voor type dak u ook heeft: wij weten er wel raad mee.

 

Dakinspectie laten uitvoeren bij aankoop woning

Wanneer u op het punt staat om een huis aan te kopen in Den Haag, overweeg dan zeker om een dakinspectie te laten uitvoeren door een deskundige dakdekker van R.A. Daktechniek. Wij zullen het dak van de woning inspecteren op mankementen. Als we onvolkomenheden aantreffen leggen we dit vast in een rapport.

Bij de onderhandelingen kunt u dit rapport aandragen en eventueel sturen op een lagere vraagprijs. Door een dakinspectie te laten uitvoeren door een professioneel dakdekkersbedrijf komt u exact te weten hoe het ervoor staat met het dak. De kosten voor een dakinspectie vallen erg mee, zeker als hiermee de vraagprijs lager uitvalt.

 

Daklekkage ontdekt? Dakreparatie in Den Haag biedt redding

Een daklekkage is uiterst vervelend, omdat het voor veel schade en ongemak kan zorgen. Bij een vermoeden van daklekkage is het verstandig om snel in actie te komen. Hoe langer u wacht, hoe hoger de schade zal oplopen. Wij nemen graag de dakreparatie in Den Haag voor onze rekening. Onze dakdekkers repareren de schade en zorgen weer voor een sterk, waterdicht en tochtvrij dak.

Met spoed een dakdekker in Den Haag nodig? Wij helpen u uit de brand met onze vakkundige dakreparatie in Den Haag.

 

15 jaar garantie op al onze dakwerken

Doordat wij meerdere keren voor het behoud van onze certificaten worden gecontroleerd, blijft u altijd van die kwaliteit verzekerd. Omdat wij u kwaliteit willen verzekeren krijgt u, naast de fabrieksgarantie op de materialen die we gebruiken, maar liefst 15 jaar garantie op onze dakbedekking in Den Haag.

Wij als dakdekker in Den Haag verzekeren u te allen tijde van de beste kwaliteit. Dáar kunt u op rekenen.

Contact opnemen     Offerte aanvragen

Gerenommeerde dakdekker in Den Haag

Dat u bij ons verzekerd bent van kwaliteit en service, blijkt wel uit het feit dat steeds meer klanten kiezen voor R.A. Daktechniek. Zo zijn wij in 2012, 2013 én 2014 uitgeroepen tot ‘beste bedrijf’. Wij zijn als dakdekker in Den Haag van vele markten thuis en onze dakdekkers zijn snel, secuur, specialistisch én solide.

 

Gecertificeerd dakdekkersbedrijf in Den Haag

R.A. Daktechniek is aangesloten bij het landelijke netwerk van gekwalificeerde dakdekkers en producenten van hellende daken. Daarnaast zijn wij de eerste erkende Dakmeester in de provincie Zuid-Holland. Als dakdekkersbedrijf in Den Haag zijn wij gespecialiseerd in het vervangen van dakpannen, loodwerk en schoorstenen.

Onze dakdekkers plaatsen zowel keramische dakpannen als betonnen dakpannen. De keramische dakpan is een hoogwaardig natuurproduct van gebakken klei. Een dakpan van beton heeft een glad oppervlakte en er zijn ook varianten met een glazuren toplaag.

 

Dakbedekking in Den Haag, Leiden en Lisse

Naast Den Haag zijn wij met ons dakdekkersbedrijf ook actief in Lisse, Leiden en Voorschoten. Wij maken geen onderscheid in het type dakbedekking of woning. Zowel voor nieuwbouwwoningen als monumentale panden verzorgen onze dakdekkers de dakbedekking in Den Haag.

Ook bieden we andere dakwerken aan als dakisolatie en dakrenovatie. Met goede dakisolatie verhoogt u uw comfort in huis en verlaagt u ook nog eens de energiekosten.

 

“Wij zijn als gecertificeerd dakdekkersbedrijf werkzaam in heel Den Haag, dus ook in de wijk Voorburg.”

 

Dakdekker in Den Haag nodig?

Bent u benieuwd naar wat deze dakdekker in Den Haag kan betekenen in uw situatie? Misschien lekt uw dak, zijn er andere mankementen of wilt u een dakinspectie laten uitvoeren. Wij helpen u met veel passie verder. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of vraag een vrijblijvende offerte aan. Dan weet u qua kosten precies waar u aan toe bent.

Wilt u meer weten over wat we voor uw dak kunnen betekenen? Geen probleem, wij zijn gewoon bereikbaar als u meer informatie wenst en beantwoorden uw vragen met plezier. Ons telefoonnummer is 06-34387822. Wij zijn R.A. Daktechniek en wij staan te allen tijde voor u klaar!

Contact opnemen     Offerte aanvragen

Dakdekker ZoetermeerDakdekker ZoetermeerDakdekker Zoetermeer