Dakdekker Den Haag


Contact opnemen

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Uw woning is erg waardevol: daarom is het belangrijk dat enkel de allerbeste dakdekkers in Den Haag voor u aan de slag gaan met de dakbedekking, dakgoot, afvoer of dakkapel van uw woning. Zoekt u nog een bedrijf met een professionele en vakkundige dakdekker in Den Haag? Aarzel dan niet en kies voor R.A. Daktechniek: wij beschikken over de beste dakdekkers in Den Haag en omstreken en zijn actief voor particulieren, maar ook gemeentes, woningbouwcorporaties, makelaars, aannemers en ontwikkelaars schakelen ons in.

R.A. Daktechniek is een gecertificeerde dakmeester. Ons bedrijf is sinds 2017 participant bij de Stichting Dakmeester, iets waar wij trots op zijn. Wij beschikken over diverse KOMO certificaten, waaronder het KOMO-procescertificaat BRL 1513 Dakdekken Hellende daken en PBL 0179 Betonpannen. Door certificatie van ons bedrijf weet u zeker dat u kiest voor een dakdekker die voor professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit staat. Omdat wij meerdere keren voor het behoud van onze certificaten worden gecontroleerd, blijft u altijd van die kwaliteit verzekerd. Omdat wij u kwaliteit willen verzekeren krijgt u daarom, naast de fabrieksgarantie op de materialen die we gebruiken, maar liefst 15 jaar garantie op onze dakbedekking.

R.A. Daktechniek: dakbedekking nabij Den Haag

Kiest u voor R.A. Daktechniek? Dan kiest u voor een gerenommeerd en professioneel dakspecialist uit Oegstgeest. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het adviseren en realiseren van een maatwerkoplossing voor u. Dat u bij ons verzekerd bent van kwaliteit en service, dat blijkt wel uit het feit dat steeds meer klanten kiezen voor R.A. Daktechniek waardoor wij in 2012, 2013 én 2014 zijn uitgeroepen tot ‘beste bedrijf’. Onze dakdekkers in Den Haag zijn van vele markten thuis en zijn snel, secuur, specialistisch én solide.

Voordelen van dakbedekking door R.A Daktechniek

Wij bieden u een groot scala aan diensten aan: van bitumineuze dakbedekking, isolatie, EPDM, dakpannen, zeker met zink en dakgootreiniging tot dakinspectie bij de aankoop van een woning. Als u kiest voor R.A. Daktechniek, kiest u gegarandeerd voor kwaliteit. Daarnaast bieden wij:

  • Razendsnelle service;
  • Geen voorrijkosten bij reparatie;
  • Altijd de beste prijs;
  • Vrijblijvende offerte;
  • Standaard tien jaar garantie;
  • Enkel materialen met een KOMO keurmerk.

Tevens staan onze dakdekkers bekend om hun nette en zorgvuldige manier van werken. Ze hebben oog voor ‘schoon werken’, wat wil zeggen dat ze altijd zullen proberen de rommel en overlast tot een minimum te beperken.

Offerte aanvragen voor dakbedekking in Den Haag

Wilt u graag gebruik maken van een van onze diensten? Neem dan contact op met ons op via één van de onderstaande buttons voor dakbedekking in Den Haag. Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen middels het contactformulier of bellen naar 06-34387822. R.A. Daktechniek staat altijd voor u klaar!

Contact opnemen     Offerte aanvragen

Dakdekker ZoetermeerDakdekker ZoetermeerDakdekker Zoetermeer