Dakdekker in Den Haag en omstreken

 


Contact opnemen

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Voor een dakdekker in Den Haag bent u van harte welkom bij de specialisten van R.A. Daktechniek. Uw woning is erg waardevol. Daarom is het belangrijk dat enkel de allerbeste dakdekkers voor u aan de slag gaan met de dakbedekking, dakgoot, afvoer of dakkapel van uw woning. Aarzel niet en kies voor R.A. Daktechniek. Wij beschikken over de beste dakdekkers en zijn actief voor particulieren, gemeentes, woningbouwcorporaties, makelaars, aannemers en ontwikkelaars.

R.A. Daktechniek: in ieder dak uniek

Schakel direct onze deskundige hulp in en ervaar de voordelen! Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We vertellen u graag meer over onze dienstverlening.

Gespecialiseerde dakmeester en dakdekker in Den Haag

R.A. Daktechniek is een gecertificeerde dakmeester en dakdekker in Den Haag. Ons bedrijf is sinds 2017 participant bij de Stichting Dakmeester. Daar zijn wij zeer trots op. Wij beschikken over diverse KOMO certificaten, waaronder het KOMO-procescertificaat BRL 1513 Dakdekken Hellende daken en PBL 0179 Betonpannen.

Door deze certificatie van ons bedrijf weet u zeker dat u kiest voor een dakdekker die voor professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit staat.

  • Razendsnelle service;
  • Geen voorrijkosten bij reparatie;
  • Altijd de beste prijs;
  • Vrijblijvende offerte;
  • Standaard 10 jaar garantie;
  • Enkel materialen met een KOMO keurmerk.

Van isolatie tot aan nieuwe dakpannen

Bij ons van R.A. Daktechniek kunt u terecht voor een verscheidenheid aan dakdekkersdiensten. Hierbij kunt u denken aan bitumineuze dakbedekking, isolatie, EPDM, dakpannen en nog veel meer. Maar ook voor dakgootreiniging tot dakinspectie bij de aankoop van een woning moet u bij ons wezen. Wat voor dak u ook heeft: wij weten wel raad!

Wij zijn uw gecertificeerde bedrijf. Snel, secuur, specialististisch én solide

Nette en zorgvuldige werkwijze

Tevens staan onze dakdekkers in Den Haag bekend om hun nette en zorgvuldige manier van werken. Ze hebben oog voor ‘schoon werken’. Dat wil zeggen dat ze altijd zullen proberen de rommel en overlast tot een minimum te beperken. U ontlasten, dat is waar we het allemaal voor doen.

15 jaar garantie

Doordat wij meerdere keren voor het behoud van onze certificaten worden gecontroleerd, blijft u altijd van die kwaliteit verzekerd. Omdat wij u kwaliteit willen verzekeren krijgt u, naast de fabrieksgarantie op de materialen die we gebruiken, maar liefst 15 jaar garantie op onze dakbedekking. Wij als dakdekker in Den Haag verzekeren u te allen tijde van de beste kwaliteit. Dáar kunt u op rekenen.

Gerenommeerd en gespecialiseerd dakspecialist

Kiest u voor R.A. Daktechniek? Dan kiest u voor een gerenommeerd en professioneel dakspecialist uit Oegstgeest. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het adviseren en realiseren van een maatwerkoplossing voor u.

Dat u bij ons verzekerd bent van kwaliteit en service, blijkt wel uit het feit dat steeds meer klanten kiezen voor R.A. Daktechniek. Zo zijn wij in 2012, 2013 én 2014 uitgeroepen tot ‘beste bedrijf’. Wij zijn als dakdekker in Den Haag van vele markten thuis en zijn snel, secuur, specialistisch én solide.

Ieder dak is uniek, ook dat van u. Daarom adviseren en realiseren wij altijd een 100% maatwerkoplossing voor u.

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij de Dakdekker in Den Haag

Bent u benieuwd naar wat deze dakdekker in Den Haag kan betekenen in uw situatie? Misschien lekt het dak, zijn er andere mankementen of wilt u een dakinspectie laten uitvoeren. Wij helpen u met veel passie verder. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of vraag een vrijblijvende offerte aan. Dan weet u precies waar u aan toe bent.

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Geen probleem, neem gerust contact met ons op. Wij zijn R.A. Daktechniek en wij staan te allen tijde voor u klaar.

Contact opnemen     Offerte aanvragen

Dakdekker ZoetermeerDakdekker ZoetermeerDakdekker Zoetermeer